Фондация “Солидарно общество” е учредена на 16 юни 1997 г. от водещи представители на българската левица, интелектуалци, изследователи от Българската академия на науките, университетски преподаватели и изтъкнати личности от сферата на културата.

Изследвания

Водещо направление в работата на фондация солидарно общество (ФСО) е научноизследователската дейност, която обхваща широк спектър от сфери.

Прочети още...

Публикации

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectet ur adip is fecing elit. Pellentesque in velit dui, sedcon dimen tum eros. Cras in varius magna. Lastor vestibulum convallis elit. Sectet velit dui...

Прочети още...

Проекти

Някои от по-важните изпълнени проекти на фондацията са: “Алтернативите на социалната политика в Централна и Източна Европа”, “Модерната социалдемокрация и Глобализацията”.

Прочети още...

Конференция по случай двадесет години Фондация "Солидарно общество"

 

През тази година Фондация „Солидарно общество” навършва двадесет години от създаването си. По този повод имаме удоволствието да Ви поканим на юбилейна конференция на тема:

СОЛИДАРНОТО ОБЩЕСТВО – РЕАЛНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

 Конференцията ще се проведе от 10:00 до 13:00 ч.,

 на 30 ноември, четвъртък, 2017 г.

в салона на Славянското дружество,

ул. „Славянска” № 6, гр. София

Участници в конференцията ще бъдат учени, общественици, представители на гражданското общество и медиите. Надяваме се, че ще се включите в дискусиите по темата..

За потвърждение: Даниела Василева – координатор

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

тел. 02 810 72 96

 

 

© 2015 Фондация Солидарно Общество